Masaj profesional

Masaj de Relaxare
Masajul de Relaxare este un masaj general aplicat asupra intregului corp ajutand la eliminarea rapida a starii de oboseala conferind relaxare profunda asupra intregii musculaturi. Acest tip de masaj ajuta la eliminarea toxinelor din organism si imbunatateste circulatia sanguina si cea limfatica. Este un masaj ideal in cazul starilor de oboseala accentuata avand un efect antistres. El este recomandat tuturor persoanelor fiind o metoda de relaxare non-invaziva care ajuta la calmarea si relaxarea intregului corp si la recapatarea energiei datorita stimularii producerii de endorfine, substante chimice din creer care produc senzatia de bine. Aceasta terapie se realizeaza utilizand uleiuri si crème special concepute aromoterapiei.

Masaj Anticelulitic

Masajul Anticelulitic reprezinta o terapie benefica pentru inlaturarea celulitei, a aspectului sau neplacut si remodelarea tesutului adipos. Acest tip de masaj reprezinta una dintre cele mai bune metode de diminuare a cantitatii de grasime depusa in diferite zone ale corpului. La baza acestui tip de masaj se regasesc mai multe procese de la cel de hranire a pielii si a tesuturilor pana la cel de accelerare a eliminarii testutului adipos in exces, imbunatatire a circulatiei sangelui sau activarea sistemului venos. Terapia se realizeaza local asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si ligamentelor facilitand redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

 
Masaj Terapeutic
Masajul terapeutic este un tip de masaj natural special conceput pentru recuperare medicala care actioneaza direct asupra zonelor afectate, efectele acestuia fiind multiple. Masajul stimuleaza functiile organismului contribuind astfel la cresterea randamentului acestora. Terapia prin masaj se realizeaza direct asupra durerii avand un considerabil efect antialgic. Ofera rezultate foarte bune pentru ameliorarea durerilor dorsale, cervicale, musculare si pentru ameliorarea cefaleei cauzate de tensiune. Se mai recomanda terapia prin masaj si pentru atenuarea afectiunilor cronice prectum artrita, alergii, sinuzite, leziuni sportive si multe alte boli.
 
Masaj Prenatal
Masajul prenatal este o terapie naturala special conceputa pentru a proteja sanatatea bebelusului, terapie realizata prin miscari lente. Acest masaj de relaxare se poate realiza in orice perioada a sarcinii intrucat imbunatateste circulatia sangvina astfel ca bebelusul primeste mai mult oxigen si mai multe substante nutritive. Suplimentar exista o serie de alte beneficii precum reducerea durerilor musculare si relaxarea musculaturi prevenind totodata aparitia spasmelor musculare, reducerea durerilor dorsale si prevenirea aparitiei vergeturilor. Rolul acestui masaj este de a elibera tensiunea acumulata in diverse zone ale corpului intens solicitate in timpul sarcinii.
 
Masaj Sportiv
Masajul sportiv este o terapie special conceputa pentru a ajuta persoanele care fac sport de performanta sau de agrement. Acest tip de masaj vine in intampinarea sportivilor pentru pregatirea organismului in vederea obtinerii performantei dar si pentru perioada de refacere si odihna. Prin efectuarea acestui masaj accentul este pus pe prevenirea si vindecarea leziunilor de la nivelul musculaturii, articulatiilor si tendoanelor reducand tensiunea musculara si imbunatatind flexibilitatea. De asemenea este indicat pentru ameliorarea durerile cronice, a mobilitatii limitate ajutand la cresterea circulatiei sangvine si drenajului limfatic. In urma efectuarii masajului efectul de relaxare este distribuit in tot corpul.

Ce spun clientii nostri