Masti hidra & anti-aging

RENEW FORMULA - WITH ALPHA LIPOIC ACID - Linie de produse cosmetice profesionale cu un continut ridicat de Acid Alpha Lipoic, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, cauzat de factorii de mediu si stres. Vitaminele A si E cu rol antioxidant impiedica aparitia prematura a semnelor de varsta si pastreaza nivelul optim de hidratare.

C THE SUCCESS - WITH VITAMIN C - Gama de produse cosmetice profesionala ajuta la incetinirea procesului de imbatranire prematura, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza sinteza de colagen si reda tenului o textura ferma, catifelata si luminoasa.

AGE CONTROL - Gama de produse cosmetice profesionale formulata pentru tratarea tenurilor mature are efect de lifting, ajuta la stimularea sintezei de colagen si elastina, mentine nivelul optim de hidratare, atenueaza ridurile de expresie si varsta.

FUSION - Tratament profesional-complex pentru ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor, gatului si decolteului, incetineste procesul de imbatranire, confera fermitate si efect de lifting tenului matur si diminueaza semnele de hiperpigmentatie.

BOLDCARE - Combinatia de hexapeptide si antioxidanti din gama BOLDCARE, ajuta la diminuarea liniilor fine si a ridurilor de expresie, redand tenului un aspect luminos si intinerit.

BIO REPAIR - Gama de produse cosmetice profesionale imbogatita cu vitamina E ajuta la refacerea celulara si reabilitarea pielii afectata de diversi factori de mediu, stres sau trauma. Imbunatateste textura tenului, hidrateaza si previne aparitia semnelor de imbatranire. 

Ce spun clientii nostri