Tunel cu infrarosu
Tunelul Infrarosu
Tratamentul cu raze infrarosii este unul extrem de simplu si comod dar in acelasi timp are efecte extrem de benefice pentru corp. Impachetarile in tunel reprezinta o terapie moderna a saunei clasice fiind o sauna inchisa ce actioneaza rapid la arderea grasimilor. Datorita multiplelor efecte produse asupra organismului aceasta terapie ofera rezultate foarte bune si de durata pentru problemele privind obezitatea, celulita si a problemelor legate de fermitatea si luminozitatea pielii. Suplimentar reducerii considerabile a greutatii corporale, tratamentul imbunatateste circulatia sangelui, elimina toxinele si tensiunile din organism si activeaza sistemul imunitar stimuland functionarea tuturor organelor corpului.

Cum functioneaza ?
Tunelul cu raze infrarosii este prevazut cu doua cupole culisante care permit un acces facil in interior. Datorita sistemului de inchidere a acestuia, razele infrarosii creeaza o temperatura ridicata, temperatura care poate fi reglata si care ajuta la topirea grasimilor acumulate in exces. Caldura produsa prin intermediul razelor infrarosii este distribuita uniform in intreg corpul ajungand pana la nivelul celulei.
Beneficii
  • Eliminarea grasimilor si a celulitei din organism;
  • Eliminarea toxinelor din organism;
  • Accelerarea metabolismului;
  • Reintinerirea organismului;
  • Imbunatatirea circulatiei limfo-venoase;
  • Atenuarea durerilor articulare si musculare;
Contraindicatii:
Epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, fragilitate capilara, boli genetice, varice, tromboflebita, implanturi metalice, tumori, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace, diabet.

Ce spun clientii nostri