Presoterapie
Presoterapia numita si drenajul limfatic performant reprezinta o metoda corecta de detoxifiere a intregului organism si de eliminare a celulitei, fiind astfel un tratament necesar in procesul slabirii. Terapia este una naturala si placuta ce vizeaza detoxifierea intregului organism realizata prin presarea ganglionilor limfatici. Procesul rezultat este de accelerare a microcirculatiei si de eliminare a rezidurilor nocive, a toxinelor, deserilor metabolice din organism si a retentiei de apa. Este o procedura non-invaziva si relaxanta totodata fiind un tratament ideal pentru cei care sufera de probleme circulatorii.
 
Cum Functioneaza ? 
Aparatul de presoterapie foloseste o tehnologie de ultima generatie fiind compus dintr-un costum conceput individual avand mai multe perne de aer care se aplica asupra zonelor afectate. Costumul este conectat la o unitate de comanda care emite presiune controlata in interiorul acestuia realizandun masaj limftic prin care se stimuleaza atat circulatia sangvina cat si cea limfatica.
 
Beneficii
  • Detoxifierea organismului;
  • Stimularea circulatiei limfatice sangvine;
  • Eliminarea celulitei;
  • Eliminarea edemelor post-traumatice si post-operatorii;
  • Indepartarea spasmelor si a durerilor musculare;
Contraindicatii:
Tromboza venoasa profunda, insuficienta cardiaca, tromboflebita, dermatita, ocluzie arteriala, neoplazie malign, hemofilie, boli de inima.

Ce spun clientii nostri