LPG
LPG Cellu M6 Endermolab 2 , este marca inregistrata de peste 25 de ani, avand tara de provenienta Franta,prima generatie a fost creata in 1986, cu o evolutie continua pana in prezent. Reuseste astfel sa fie lider mondial in stimulare celulara, fiind totodata si unul dintre cele mai performante tratamente de slabire si intinerire.
Inovatia tehnologica exclusiva de stimulare celulara, creata de cercetatorii francezi din domeniu, reprezinta o metoda de remodelare corporala ce are ca efect un tratament amplu de combatere a celulitei realizat printr-un procedeu 100% natural, adaptat transformarilor intregului tesut conectiv avand astfel scopuri terapeutice si de infrumusetare.
Eficienta tratamentului endermologic a fost dovedita prin studii clinice, care au evidentiat posibilitatea utilizarii acestei terapii prin sporirea circulatiei sangelui si a limfei (de 300 de ori mai mult decat un masaj normal), cresterea numarului fibroblastelor si cresterea productiei de colagen.
 
Cum functioneaza ?

LPG Cellu M6 Endermolab 2 este un tratament non-invaziv, reprezinta o alternativa non-chirurgicala, fiind extrem de eficient. Actioneaza la suprafata tesutului cutanat, fiind cel mai important sistem de lupta privind combaterea celulitei printr-un proces de liposuctie, indiferent de gradul si forma acesteia. Functia de lipoliza a aparatului stimuleaza adipocitele si elimina treptat grasimea localizata.
Tratamentul se realizeaza prin efectuarea unui masaj profund cu ajutorul a 2 role motorizate independent si prin procesul de aspiratie.
Poate fi utilizat pentru majoritatea zonelor afectate ale corpului precum : brate, spate, abdomen, coapse, fese, solduri, gambe, avand o durata medie de 35 min./sedinta.
Procedura este sigura si fara durere, metoda utilizata este Testata si Aprobata de FDA.
 
Beneficii
  • Eliminarea grasimii profunde;
  • Remodelarea si conturarea siluetei;
  • Tonifierea si fermitatea pielii;
  • Netezirea si catifelarea pielii;
  • Cresterea tonicitatii tesuturilor pielii;
  • Imbunatatire continua a fluxului limfatic;
  • Reducerea durerilor musculare;

Ce spun clientii nostri