Electrostimulare
Electrostimularea musculara reprezinta o metoda rapida de ardere a grasimilor si o foarte buna metoda de tonifiere a intregii musculaturi, fara a depune efort.
Expertii in domeniu au demonstrat ca o sedinta de electrostimulare de 45 de minute echivaleaza cu 6 ore de gimnastica efectuata fara intrerupere, rezultatele electrostimularii fiind imediate si de durata.
Aceasta procedura se mentine in topul preferintelor din domeniu datorita rezultatelor generate in materie de slabire, fermitate musculara, lifting sani, drenaj limfatic si a riscurilor aproape inexistente toate utilizate in cadrul unei terapii nedureroase.
 
Cum functioneaza ?
Se aplica pe zonele musculare ale corpului electrozi, integral computerizat, care produc stimularea musculaturii emitand impulsuri electrice ce actioneaza cu o frecvenţă şi cu o intensitate adecvată generand o miscare vibratorie fină a muschilor.
 
Beneficii
  • Slabire generala prin eliminarea grasimii;
  • Stimularea si tonifierea intregii musculaturi;
  • Tratarea celulitei;
  • Crestere a metabolismului, a circulatiei sangvine si a gradului de oxigenare din zona tratata;
  • Ameliorarea anumitor probleme articulare prin lucrarea muschilor fara a solicita articulatiile;
Contraindicatii:
Boli cardiace, boli de piele, persoane cu stimulator cardiac sau implant metalic, epilepsie, cancer, spasmofilie, hipertiroidie, hipertensiune arterial, interventii pe cord.
 

Ce spun clientii nostri