Cosmetica
Tratamente Faciale
Datorita faptului ca barbieritul reprezinta un factor de agresare a tenului, barbatul are nevoie de o ingrijire speciala a fetei. Exista o serie de factori determinanti care lasa urme vizibile asupra tenului unui barbat precum praful, poluarea chiar si trecerea timpului astfel ca singurul standard permis pentru propria imagine este perfectiunea. Pentru a avea un ten perfect  incluzand o piele catifelata, neteda si stralucitoare am conceput servicii de cosmetica de cea mai buna calitate, dedicate barbatilor, folosind o gama de produse special menite sa trateze orice problema de la ten matur, patat, acneic dar si deshidratat.
 
Servicii de Epilare
Igiena personala este extrem de importanta pentru fiecare persoana, indiferent de sexul acesteia, astfel va punem la dispozitie servicii de epilare clasica de calitate, special concepute pentru a veni in intampinarea fiecaruia dintre voi. 
 
Pensat 
Pentru ca barbatul modern este mereu atent la aspectul sau fizic, va punem la dispozitie servicii de pensare profesionala, realizate cu produse profesionale destinate barbatilor.

Ce spun clientii nostri