Despre noi

Sempre Beauty Concept, un concept nou pe piata de profil, care vizeaza oferirea unei palete ample de servicii complementare ce reusesc sa se imbine perfect, redandu-i fiecarui client rezultatul mult dorit. Intrucat cel mai important pentru noi este ca fiecare client sa fie extrem de multumit de toate serviciile pe care le intreprindem, noul concept vizeaza o impartire pe categorii a serviciilor prestate astfel:

Remodelare Corporala

O prima zona tratata cu profesionalism de catre reprezentatii nostrii este cea de Remodelare Corporala, realizata cu ajutorul aparatelor de ultima tehnologie utilizate in cadrul centrului nostru.

Intretinere Corporala

Complementar zonei de Remodelare Corporala regasim zona de Intretinere Corporala ce se adreseaza tuturor clientilor care ne trec pragul.  Prin prisma aparatelor de ultima generatie putem realiza programe personalizate, create special in functie de tipologia fiecarui client.

Masaj Profesional

Un alt punct forte al nostru este reprezentat de zona de relaxare unde regasim o gama ampla de masaje, realizate manual de catre specialistii nostri in domeniu,  concepute pentru a venii in intampinarea tuturor solicitarilor clientilor.

Cosmetica Clasica si Moderna

O alta ramura a frumusetii tratata cu o atentie deosebita este cea a cosmeticii care reuseste sa imbine perfect orice dorinta venita din partea clientilor, incepand de la realizarea tratamentelor faciale complexe pana la stilizarea sprancenelor.

Make-up

Cum frumusetea unei femei este esentiala, reusim sa o punem in valoare prin realizarea unor machiaje profesionale de exceptie. Fie ca este vorba de machiaj de zi, de seara sau de eveniment, oferim servicii personalizate, create pentru a obtine un aspect adaptat stilului fiecarei cliente punandu-i in evidenta frumusetea. 

Ce spun clientii nostri