Blog

EXIMIA HR77 Platinum Anniversary - Slabire intensiva si remodelare corporala

Eximia este inovatia tehnologica de amploare care poate inlocui chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

Eximia HR77 Platinum Anniversary - Concept inovator pentru slabire intensiva si remodelare corporala.

In 2018, Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala cu un echipament exclusiv ce incorporeaza terapii de ultima generatie cu o putere amplificata pentru a asigura rezultate mai eficiente si mai rapide.

Noul concept Eximia aduce imbunatatiri tehnologice exclusive, fiind mai puternic, mai eficient si mai rapid.

Noile tehnologii aduse de Eximia HR77 Platinum Anniversary 

LASERPORATIE MULTIPOLARA cu vibratii - Vibrating Multipolar Laserporation  poate inlocui cu succes liposuctia chirurgicala, datorita vibratiilor integrate in manipulul pentru laserporatie multipolara ajutand la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide.

Activarea endorfinelor ajuta la minimizarea durerii, stimuleaza microcirculatia si tonifiaza tesutul. Vibratiile activeaza mecanoreceptorii cutanati, eficientizand astfel procesul de lipoliza.

RADIOPORATIA SQUARE-TECH - un concept inovativ ce include doua terapii, electroporatia si radiofrecventa, si este special creat pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile. Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.

Beneficiile tratamentului cu Eximia Platinum Anniversary sunt:

Elimina cu pana la 40% tesutul adipos;
O alternativa unica a liposuctiei chirurgicale
Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5 cm/sedinta
Reduce celulita 
Reface elasticitatea si tonusul
Intinde pielea, lasand-o neteda, fara vergeturi si cicatrici
Remodeleaza silueta
Accelereaza metabolismul celular si oxigeneaza tesuturile

 

De ce sa alegi tehnologia Eximia HR77 Platinum Anniversary si care sunt beneficiile?

Slabire intensiva localizata:

Distrugerea localizata a tesutului gras se realizaeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune celulele grase in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.

Reduce celulita si reda fermitatea pielii:

Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpi, radiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.

Diminueaza vergeturile:

Amelioreaza vergeturile vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient. 

Drenaj limfatic si detoxifier:

Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant imbunatatind drenajul limfatic si oxigenad tesuturile.

 

 

 

Ce spun clientii nostri