Blog

Tratamente faciale Oxygenera PRO

Oxygenera PRO vine acum intr-o varianta mai imbunatatita, mai avansata si mai complexa, cu un soft actualizat, de ultima generatie, si o navigare mai intuitiva si mai atractiva.
 
Noutatea absoluta a echipamentului este faptul ca incorporeaza una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuala, un procedeu non-invaziv si nedureros ce are ca scop remedierea unor probleme ale pielii prin actiunea asupra epidermei si dermului.
 
Mezoterapia virtuala are ca instrumente de lucru doua terapii care se completeaza reciproc: electroporatia si electroosmoza. In timp ce electroporatia mareste porii epidermei, oferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, electroozmoza impinge ingredientele active in straturile profunde ale pielii.
 
5 tehnologii REVOLUTIONARE:
 
Oxygen Hiperbaric: oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datoria oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sanguina, regenerarea celulara si pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de elastina si colagen.
 
Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser: stimuleaza metabolismul celular si secretia de colagen si elastina la nivel cutanat.
 
Microdermoabraziunea cu particule de diamant: stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.
 
Radiofrecventa Multipolara: trateaza tesuturile cu precizie stimuland productia de colagen si elastina.
 
NOU! Mezoterapie Virtuala: penetreaza in profunzime principii active, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor, stimuleaza regenerarea celulara.

Ce spun clientii nostri